Dienstverlening

Wanneer ik een project aanneem, zie ik mezelf als de extra handen en kennis die de klant nodig heeft om een tijdelijk probleem op te lossen. Door mijn ruime ervaring heb ik een korte inwerkperiode nodig, neem ik snel de materie tot me en kom ik snel tot de essentie. Zo kunnen we direct aan de slag.

De laatste jaren werkte ik als Divisie Controller, Commercial Controller, Project Consultant en Proces Re-engineer. Ik beheers de volgende automatisering systemen: Exact, SAP (R/3 en BW), Basware, Hyperion Financial Management en Smartview, Microsoft Excel en Word.

Omdat ik de afgelopen twintig jaar uiteenlopende projecten heb gedraaid en verschillende functies heb bekleed, heb ik een brede kennis over allerlei onderdelen van het vak. Hierdoor ben ik een multi-inzetbare generalist. Maar door mijn ervaring bij grote multinationals heb ik in loop der jaren ook specialismen opgebouwd.

Zo ben ik uitgegroeid tot een allround Financial Consultant die alle aspecten van het financiėle werkveld beheerst. Deze ervaring zet ik graag in om nieuwe klanten te helpen.

Benieuwd naar mijn werkervaring? Bekijk hier mijn CV.

twitter linkedin
Pijperstraat 19 - 7482 AK Haaksbergen - 06 2180 4224 - info@ronwinkelhorst.nl